KILIS CITY GRILL & EETHUIS SASSENHEIM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1158 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kilis City Grill & Eethuis Sassenheim. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 20:04 Heerlijk gegeten
18 mei 2024 om 21:01 Dit is zonder meer de lekkerste mixgrill menu die ik in tijden heb gegeten. Mijn complimenten!!!
16 mei 2024 om 11:45 Lekker eten, en ik werd keurig vantevoren gebeld dat het bijna klaar was om af te halen
13 mei 2024 om 21:46 Duurde erg lang voordat de bezorger kwam en het eten was koud.
30 apr 2024 om 22:06 Snel en heel lekker Ga zeker vaker bestellen!
26 apr 2024 om 19:52 Na eerder goede ervaringen gehad te hebben dit keer stukken minder. Het verschil tussen de bevestigde bezorgtijd en daadwerkelijke bezorgtijd was meer dan 30 minuten. Resultaat, taaie patat, vrijwel koud vlees. Dramatische kapsalon.
11 apr 2024 om 22:27 Tijd geleden dat ik hier besteld had en nu weet ik weer waarom. Een schotel besteld en de döner was heel goed maar de patat veel te slap en klef. Is ook niet gek als je die in een afgesloten zak zonder ventilatie in een dichtgeknoopte plastic zak doe
10 apr 2024 om 8:53 Ik wilde zelfs laat eten was veel te veel